Neem hier contact op met De Bridge

De Bridge in Herentals is een familiebedrijf dat meteen vertrouwen schept. We focussen op betrouwbaarheid en flexibiliteit en staan garant voor een persoonlijke benadering van elke klant. De Bridge is gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen voor mobilhomes, bestelwagens en auto-onderdelen. Daarnaast kan u hier ook betrouwbare tweedehandsvoertuigen aankopen of uw voertuig laten onderhouden, herstellen of reviseren.

Trouwe, tevreden klanten

Uitgebreide technische knowhow en gericht advies vormen de speerpunten van onze activiteiten.
Daarnaast vormen hechte persoonlijke relaties een grote meerwaarde. Elke klant moet u verdienen. Met die uitdaging gaan we elke dag gepassioneerd aan de slag. De Bridge heeft dan ook tal van trouwe en tevreden klanten in de ruime regio van Herentals en bij uitbreiding in heel het land. Zowel particulieren als professionele klanten weten het vakmanschap, de prima service en betaalbare kwaliteit van De Bridge enorm te appreciëren.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog hier contact op of bezoek onze winkel en werkplaats in Herentals. Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u paraat!

Contact old