Reken op onze dienst depannage en transport

Wil u een bedrijf vinden voor depannage en transport in Herentals? Dan bent u bij De Bridge aan het juiste adres. Wij vervoeren uw mobilhome of bestelwagen zonder zorgen.

Uw redder in nood

Een mobilhome of camper geeft u de vrijheid om te reizen maar op sommige momenten kan het moeilijk zijn om uw mobilhome te verplaatsen. U hebt uw camper net gekocht maar er zijn nog geen nummerplaten beschikbaar, de verzekering is nog niet in orde of u staat in panne. Dit zijn situaties die zich kunnen voordoen en dan kan u rekenen op de dienst depannage en transport van De Bridge.

Campers en camionettes tot 4400 kilogram

Vanuit Herentals komt Paul Slegers, broer van zaakvoerder Karel Slegers, naar de plaats van uw mobilhome of bestelwagen om het transport uit te voeren. Onze depannagewagen is volledig uitgerust om campers en camionettes tot maar liefst 4400 kilogram op te laden. De hoogte is verstelbaar om de meest diverse voertuigen op te pikken.
Wij regelen voor u een veilig transport in binnen- en buitenland naar het adres dat u wenst. De landsgrenzen houden ons niet tegen. Zo deden wij reeds geslaagde transporten vanuit Spanje, Nederland, Italië, Duitsland en Frankrijk. Bel ons voor een snelle en vakkundige depannage en transport.

Contact opnemen

Nog vragen over onze andere activiteiten, zoals de verkoop van onderdelen voor mobilhomes en bestelwagens, tweedehandsvoertuigen of het herstellen en reviseren van uw versnellingsbak of motor? Contacteer ons gerust. Wij maken graag tijd voor u!