Uitstekende reputatie in verkoop onderdelen voor mobilhomes

Wil u onderdelen voor mobilhomes in Herentals vinden? Ga dan zeker eens langs De Bridge, al jarenlang bekend als leverancier van tweedehands en nieuwe onderdelen voor uw bestelwagen, mobilhome en voor uw auto. De Bridge heeft materialen van de meest uiteenlopende merken in zijn voorraad liggen. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in onderdelen van merken als Fiat, Peugeot,Citroen, Renault en Iveco.

Tweedehandsonderdelen laten uw voertuig als nieuw rijden

Om u zo vlot mogelijk te helpen, hebben wij een ruime stock aangelegd. Deze is gevuld met nieuwe onderdelen tot materialen die terug gaan tot de jaren ’80. De tweedehandsonderdelen hebben wij zelf gedemonteerd uit andere voertuigen en helemaal nagekeken. Enkel onderdelen die zich in perfecte staat bevinden, komen in onze voorraad terecht.

Particulieren en professionals

Wij leveren onderdelen voor mobilhomes, bestelwagens en auto’s aan zowel particulieren als handelaren, merkdealers en garages. Voor alles wat kan verslijten aan een voertuig hebben wij een vervangstuk in huis. Het kan zelfs gemonteerd worden in onze eigen garage.

Daarnaast vindt u bij De Bridge ook een ruim aanbod aan tweedehandsvoertuigen. U kan in de werkplaats in Herentals terecht voor herstellen en reviseren. Hebt u pech? Bel dan onze dienst depannage en transport.

Contact opnemen

Nog vragen? Of op zoek naar het juiste onderdeel? Stap vrijblijvend onze zaak in Herentals binnen.